BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ

Yedinci Yerel ve Bölgesel Yayıncılar Buluşmasına Katıldık

16.12.2023 09:27

RTÜK tarafından düzenlenen "Yedinci Yerel ve Bölgesel Yayıncılar Buluşması" Muş'ta Bursa-Muş Kardeşliği Gençlik ve Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Program, RTÜK Başkan Vekili Orhan Kardaş'ın açılış konuşmasıyla başladı. Muş Valisi Sayın Avni Çakır, Belediye Başkanı Sayın Feyat Asya, Muş Alparslan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Yıldırım gibi önemli isimler ve protokol üyelerinin yanı sıra Muş Alparslan Üniversitesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli, İletişim Fakültesi akademik personeli, Sosyal Blimler Meslek Yüksek Okulu Görsel-İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü akademik personeli ve çevre il ve ilçelerden gelen birçok yayıncı da etkinlikte yer aldı.